Get Adobe Flash player
2018. október 07., vasárnap 11:18

Villányi Aranykóstoló 2019

Értékelés:
(0 szavazat)

Egy borvidék legjobbjait az évente megrendezendő borvidéki borversenyeken választják ki. A Villányi borvidéken két ilyen verseny is van áprilisban, Villányban és Siklóson összesen mintegy 600 bor kerül a borbírák poharaiba.
A legjobbak, a borversenyek aranyérmesei mutatkoznak be Pécsett, a Jókai Rendezvényházban május 18-án, szombaton 17 és 21 óra között.
A Villányi Aranykóstolón idén 17 pincészet hozza el legeredményesebben szereplő borait, ötvennél is több aranyérmes bort kóstolhat meg a szakmai közönség és a borkedvelő publikum egyaránt.

Batthyány Pince
Blum Pince
Bock Pince
Csányi Pincészet
Csillagvölgy Pincészet
Gere Attila Pincészete
Gere Tamás és Zsolt Pincészete
Koch Csaba Vin Art Pincészet
Maczkó Róbert Pincészete
Maul Zsolt Pincészete
Mokos Pincészet
Riczu Tamás Borászata
Sauska Borászat
Szemes Pincészet
Szende Pince
Vineas Tenkes Pincészet
Vylyan Szőlőbirtok és Pincészet


A délutáni, belépőjeggyel látogatható sétálókóstolót egy lazább hangvételű esti program követi, az Eozin Corsoban REDy-party várja az érdeklődőket. A Villányi borvidék új közösségi borának nemrég jelent meg a második évjárata, a 2018-as évből is igazán szép, gyümölcsös vörösborok készültek.
A 19 órakor kezdődő ingyenes programon először Gere Tamás és Zsolt Pincészete, a Vylyan Szőlőbirtok és Pincészet és a Csányi Pincészet mutatkozik be, majd a bemutató után Dj Acid pörgeti a lemezeket.

Megjelent: 363 alkalommal

Képgaléria