Get Adobe Flash player
2020. július 10., péntek 09:12

Egri Bor Busz jár szombatonként

Értékelés:
(0 szavazat)

Az Egri Bor Busz szombatonként indul, és körjáratként működik, fix megállókkal, délelőttől egészen estig. Az Egerbe látogató borkedvelőknek kínál lehetőséget arra, hogy egyszerűen eljuthassanak egy nap akár több egri pincészethez is, és így könnyebben megismerhessék a helyi borkultúrát. A helyszínek változatosak, a belvárostól a Szépasszony-völgyig, Egerszalóktól a Kőlyuk pincesoron át a Bolyki-völgyig nyolc borászatot, illetve az ő vendéglátóhelyeiket ejthetik útba. A buszon lehet megvenni az aznapra szóló jegyet, amihez mindenki kap nyolc kupont. Egy kupont egy fő egy pincészetnél válthat be úgy, hogy azért egy borsort kóstolhat kedvezménnyel, vagy önállóan palackos borvásárlásra használhatja. A körjáratra az adott napon a menetrend szerint a megállókban lehet fel- és leszállni.

Mi az az Egri Bor Busz?  Egy buszjárat, ami körjáratban közlekedik, fix megállókkal.

Mikor jár a busz? Minden szombaton 10:00 és 19:00 óra között közlekedik, másfél óránként egyszer.

Hol tudom megvenni a jegyemet?  A buszon, felszálláskor, ahol bankkártyával is fizethetsz.

Hol tudok felszállni rá? Bármelyik megállónál fel- és leszállhatsz, a jegyed egész napra érvényes.

Mennyi a jegyár?  2000 Ft /fő, amely kupon formájában levásárolható az Egri Borműhely tagjainál. (1 fő 1 helyen csak 1 kupont válthat be.)

Hogy működik a kupon?  A jegyvásárláskor kapott kupont a rajta található pincészeteknél lehet beváltani. 1 fő 1 helyen csak 1 kupont válthat be. A pincészeteknél kérhető, erre a programsorozatra összeállított 3 boros, 1500 Ft-os kóstoló árából 500 Ft kedvezményt jelent. A borsor mellett borvásárláshoz lehet még felhasználni a kupont. A kuponból pénzt a pincészeteknek nem áll módjában visszaadni. 

További információk:
www.egribormost.hu/busz
www.facebook.com/events/2721203838111175/

Megjelent: 205 alkalommal Utoljára frissítve: 2020. október 12., hétfő 18:34