2014. július 07., hétfő 14:03

Mandula Étterem és Bor-Bár

A Mandula Étterem és Bor-Bár Villány központjában, a Crocus Gere Bor Hotelben található.
Célunk a borvidéken fellelhető kiváló magyar alapanyagokra épülő kreatív konyhával kényeztetni bor és a gasztronómia lelkes rajongóit. Szeretnénk a villányi borvidékre jellemző autentikus sváb-, és magyar konyha hagyományaiból eredő, de a mai modern konyhai trendeknek is megfelelő sajátos, egyedi gasztronómiát nyújtani Vendégeinknek.
2011-től konyhánk ajtaját kitártuk a Világ ízei felé. Új fúziós kreációk, kontinenseken átívelő ízek találkozása a hazai, falusi konyha remekeivel új étlapunkon. A Gere borok által inspirált házias ízek, újszerű megfogalmazásban.
Éttermünk berendezése a békeidők polgári hangulatát ötvözi a vidéki építészet rusztikus jegyeivel.
A sok fa, bontott tégla, bőr és a meleg színek használatával egy polgári ház nappalijának hangulatát idézi meg. A kandallóban ropogó szőlőkarók melegénél igazán bensőséges hangulat szolgálja a gasztronómiai élmény méltó környezetét.
Tavasztól őszig a szálloda csodálatos kertjének ölelésében található teraszunkon alkalmi jelleggel, látványkonyhával várjuk vendégeinket.
Délben szűkített bisztró ajánlattal, este fehér abrosszal felterített asztalok mellett, degusztációs menüvel kiegészülő a’la carte étlappal várjuk vendégeinket.
Szeretettel várjuk Önt is Villányban!

Konyhajellege: Autentikus sváb-, és magyar konyha hagyományaiból eredő, de a mai modern konyhai trendeknek is megfelelő sajátos, egyedi gasztronómia.
Fizetési lehetőségek: készpénz, SZÉP kártya, bankkártya

www.gere.hu

További információk

  • Név: Mandula Étterem és Bor-Bár
  • Cím: 7773 Villány, Diófás tér 4-12.
  • Telefon: +36 72 492 952
  • Email: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  • Webcím: www.etterem.gere.hu
  • Borvidék: Villányi borvidék
  • Fizetési módok: készpénz, bankkártya, Szép kártya
Utoljára frissítve: 2014. július 07., hétfő 15:15