Kapcsolat

Kedves borongoló bortúrázó!

 „a Jóisten megajándékozza saját magát, csak én vagyok a kapocs, hogy a szőlőből bor legyen.”   Bussay László

Valahogy ott a legjobb ízűek a borok ahol teremnek, minden helynek, pincének, hordónak megvan a maga géniusza, ahogyan erről gyönyörűen ír Hamvas Béla. Ahhoz hogy a pincék, hordók mámort sugárzó géniuszával találkozzunk nem elég „beesni” a pince ajtaján és néhány pohár bort „leküldeni”, az egy másik műfaj. Meg kell ismerkednünk a borvidék szellemiségével, természeti kincseivel, épített nevezetességeivel, kulturális örökségével, az ott élő borász küzdelmeivel, tekintetével, mosolyával. Ehhez persze idő kell… de minek rohanni, ha nem a jó úton megyünk? Hiszen „végül is ketten maradnak: Isten és a bor.”

Mi (a honlap szerkesztői és tulajdonosai) így bortúrázunk, bízunk benne, hogy nem vagyunk egyedül. Ezért született meg a borsevik.hu magyar borturisztikai portál, amely határon innen és túli borvidék pincészeteit, szálláshelyeit, néhány éttermét, látnivalóit igyekszik összegyűjteni, valamint hírt ad borturisztikai eseményekről, fesztiválokról. Honlapunk célja, hogy a borkedvelő egy honlapon találja meg a szükséges információkat egy-egy túra tervezéséhez, így kedvet kapva több napot töltsön el egy-egy borvidéken, több borásszal is találkozzon, (szó szerint és fizikálisan) közelebb jusson a borhoz, a bor üzenetéhez. 

Borbaráti üdvözlettel:  Rúzsa Mari és Horváth Péter

e-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
telefon +36 30 482 7133